Speelschema World Seniors Darts Matchplay: Duff, McEwan, Gates en Hogan strijden zondagavond om titel

De tweede editie van de World Seniors Darts Matchplay in York is inmiddels aanbeland bij de halve eindstrijd. Zondagavond strijden de vier overgebleven spelers om de eindzege tijdens dit seniorentoernooi.

In de eerste halve finale neemt Neil Duff het op tegen Jim McEwan. Duff won eerder in het toernooi van Robert Thornton (8-5) en Richie Howson (11-9). McEwan schakelde Glen Durrant (9-7) en Kevin Painter (9-7) uit.

De strijd om de tweede finaleplaats gaat tussen Leonard Gates en Paul Hogan. Gates plaatste zich voor de laatste vier na overwinningen op Colin McGarry (9-7) en David Cameron (11-9). Hogan pakte de winst tegen Scott Mitchell (8-6) en Phil Taylor (8-6).

Livestream

De World Seniors Darts Matchplay wordt niet in Nederland op televisie uitgezonden. Wel kunnen geïnteresseerden voor een bedrag van 9.99 pond het gehele weekend via een livestream kijken op www.247.tv/live/darts.

Prijzengeld

De World Seniors Darts Tour (WSDT), organisator van de World Seniors Darts Matchplay, maakte bekend dat de winnaar van het evenement een bedrag van 10.000 pond ontvangt. Daarnaast gaat de winnaar ook naar huis met een bokaal. Vorig jaar werd de beker gewonnen door Robert Thornton, die in de finale met 12-10 te sterk was voor Phil Taylor.

Speelschema World Seniors Darts Matchplay

Zondag 3 september (vanaf 20:00 uur)

Halve finale

Neil Duff v Jim McEwan

Paul Hogan v Leonard Gates

Finale

Duff/McEwan v Hogan/Gates

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen