STEM: Bepaal wie volgende deelnemer wordt op World Masters voor senioren

De World Seniors Darts Tour (WSDT) kondigde na het succes van het eerste senioren-WK aan eind mei (27-29) ook een World Masters voor senioren te organiseren.

Het evenement wordt gespeeld op Lakeside en bestaat uit een deelnemersveld van twintig spelers. Zestien wildcards zijn er al uitgedeeld, onder meer aan voormalig wereldkampioenen Phil Taylor, Martin Adams en John Part. Ook de seniorenwereldkampioen Robert Thornton is van de partij.

De organisatie maakte ook bekend dat door middel van een poll één startplek wordt vergeven aan een bekende darter uit het verleden. Voor deze verkiezing zijn Paul Lim, Peter Manley, Peter Evison, Chris Mason, Larry Butler, Co Stompé en John Walton geselecteerd.

Het grote publiek mag op zijn favoriete optie stemmen. De speler met de meeste stemmen op woensdag 23 februari om 20:00 uur, krijgt de volgende uitnodiging. Stemmen kan via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen