Daryl Gurney en Gerwyn Price hebben hun ruzie bijgelegd. De Noord-Ier en de Welshman hadden donderdag een aanvaring na hun Premier League-wedstrijd in Sheffield.

Price liet na afloop weten dat Gurney hem ervan beschuldigde dat ‘The Iceman’ achter hem zat te praten op het podium. De Grand Slam-kampioen deelde vervolgens zijn vermoeden dat tegenstanders hem proberen te provoceren om hem een schorsing aan te smeren.

Gurney bood vrijdagavond op Twitter zijn publiekelijke excuses aan voor het incident. ”Ik wil graag publiekelijk spijt betuigen voor mijn overdreven reactie na mijn duel tegen Price. We hebben met elkaar gesproken en hij heeft mijn excuses aanvaard. Er stond veel druk op deze wedstrijd”, doelt ‘Superchin’ op de strijd om het bereiken van de play-offs.

Zijn tegenstander uit Wales reageerde een ogenblik later en gaf zelf ook aan de excuses geaccepteerd te hebben. ”We hebben contact gehad en ik aanvaard de spijtbetuiging. Het was een reactie in het heetst van de strijd. Het leven is tekort om vijanden te hebben en wrok te koesteren jegens iemand. Ik zie je morgen (zaterdag, red.) vriend”, besloot Price.

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek