Finalisten voor finaleweek van zesde seizoen MODUS Super Series bekend

De dertiende week van het huidige cyclus van de MODUS Super Series is aangebroken en dat betekent dat de twaalf weekwinnaars in actie komen tijdens de zogeheten 'Champions Week'.

Zij gaan deze week strijden om de hoofdprijs van 20.000 pond. Scott Taylor, Andy Boulton, Wayne Jones, Tom Sykes, Chas Barstow en Cam Crabtree zijn ingedeeld in Groep A en gaan van maandag tot en met woensdag onderling uitmaken wie de eerste finalist wordt.

De nummers twee en drie van Groep A krijgen op donderdag en vrijdag een nieuwe kans in Groep B. Daar krijgen zij gezelschap van Darren Webster, Ron Meulenkamp en Reece Colley. De drie beste spelers van deze poule gaan ook door naar de finaledag op zaterdag.

De nummers vier, vijf en zes van Groep A gaan verder in Groep C, waar verder Gary Stone, Ryan Harrington en John O'Shea ingedeeld zijn. Ook zij spelen op donderdag en vrijdag tweemaal tegen elkaar. De top twee van deze poule mag ook zijn opwachting maken in de finale. Op zaterdag gaan dan de zes finalisten bepalen wie de hoofdprijs van 20.000 pond mag opstrijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties