"Ik verstond hem eigenlijk amper vanwege zijn accent" - Luke Littler had ontmoeting met legendarische voetbalcoach Alex Ferguson

Luke Littler werd onlangs ontvangen op zijn favoriete voetbalclub Manchester United. Daar had hij ook een gesprek met Alex Ferguson, al liep dat niet helemaal zoals gewenst.

Littler blikt tevreden terug op zijn trip naar Old Trafford (het stadion van Manchester United). "Om eerlijk te zijn was het goed om het huis uit te komen", vertelde Littler aan Daily Mail.

"Ik supporter voor Manchester United, dus het was leuk om mijn idolen te ontmoeten bij mijn thuisclub. Het was een leuk dagje uit. Ik heb ze een beetje zien trainen, maar het regende en ik ging naar binnen toen ze tactiektraining en zo gingen doen."

De 17-jarige darter had ook een gesprek met de legendarische voetbalcoach Alex Ferguson, die Manchester United naar vele successen leidde. "Ik heb 'Sir Alex' ook ontmoet bij Manchester United-Tottenham Hotspur een paar weken geleden. Dat was goed. Mijn vader had hun gloriejaren gezien, dus het was goed voor hem om hem te ontmoeten.

"Het was goed om een praatje te maken. Maar ik verstond niet zoveel van wat hij zei, vanwege zijn accent. Maar hij zei wel dat je door moest gaan en vol moest houden."

Lees meer over:
PDC Luke Littler

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties