Amateur Darts Circuit (ADC) gaat kwalificatietoernooien voor MODUS Super Series organiseren

De MODUS Super Series heeft aangekondigd een nieuwe kwalificatieroute aan te bieden in samenwerking met het Amateur Darts Circuit (ADC), waardoor amateurspelers de kans krijgen om wekelijks samen met uitgenodigde spelers deel te nemen aan het televisietoernooi.

De overeenkomst omvat jaarlijks 50 plaatsen voor ADC-kwalificatiespelers, die hun plaatsen zullen verdienen via een reeks regionale ADC-evenementen en ranglijsten. Volledige details over de kwalificatiecriteria worden binnenkort door ADC bekendgemaakt.

De MODUS Super Series wordt gehouden in een speciaal gebouwde locatie in Portsmouth. Meer dan 30 uur aan wedstrijden worden elke week van maandag tot en met zaterdag live uitgezonden op Sporty Stuff TV en het YouTube-kanaal MODUS Super Series.

Het staat open voor spelers zonder PDC Tour Card houders die ouder zijn dan achttien jaar. Onder meer Robert Thornton, Fallon Sherrock, Lisa Ashton, Martin Adams, Neil Duff, Kevin Painter, Mikuru Suzuki en Thibault Tricole zijn betrokken bij deze toernooien, waarbij jaarlijks een prijzengeld van 1 miljoen pond wordt uitgekeerd.

De ADC heeft wekelijks een van de 12 plaatsen toegewezen gekregen, inclusief de kans om zich te kwalificeren voor de Champions Week van elk seizoen, waar een winnaarsprijs van 20.000 pond te winnen valt.

Lees meer over:
Overig MODUS Super Series

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties