Burness ten koste van Burnett naar groepswinst in eerste poule tijdens finaleweek Online Darts League

Kevin Burness heeft woensdag de groepswinst in Groep A bemachtigd tijdens de finaleweek van de Online Darts League. De strijd om de groepswinst was tot het einde spannend.

Doordat Gary Stone zijn laatste groepsduel met 4-1 van Jarred Cole verloor, streden Burness en Richie Burnett nog om de eerste plek. Zij troffen elkaar woensdag in de laatste partij van de dag. Burness nam in die wedstrijd een 3-0 voorsprong, maar wist uiteindelijk maar nipt met 4-3 te winnen.

De nummers twee, drie en vier van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen twee nieuwe spelers. Dit zijn Chas Barstow en Nick Fullwell.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Rob Collins, Connor Scutt, Johnny Haines en Chris Gilliand de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema finaleweek Online Live League (Fase 4)

Woensdag 15 september

Martin Adams 1-4 Kevin Burness

Robert Owen 4-2 Gary Stone

Richie Burnett 4-1 Jarred Cole

Kevin Burness 4-3 Robert Owen

Jarred Cole 2-4 Martin Adams

Gary Stone 4-1 Richie Burnett

Kevin Burness 4-3 Jarred Cole

Robert Owen 1-4 Richie Burnett

Martin Adams 4-3 Gary Stone

Jarred Cole 1-4 Robert Owen

Gary Stone 4-1 Kevin Burness

Richie Burnett 4-3 Martin Adams

Gary Stone 1-4 Jarred Cole

Martin Adams 2-4 Robert Owen

Kevin Burness 4-3 Richie Burnett

Eindstand in Groep A

1. Kevin Burness 20 pts (+6)

2. Gary Stone 18 pts (+9)

3. Richie Burnett 16 pts (+11)

4. Jarred Cole 14 pts (-5)

5. Robert Owen 12 pts (-8)

6. Martin Adams 10 pts (-13)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties