Jeffrey de Zwaan is te horen op nieuw EK-lied voor het Nederlands Elftal: "Om de Oranje Leeuwen aan te moedigen"

Als Jeffrey de Zwaan ervoor kiest om in de komende jaren zijn dartpijlen neer te leggen en zich te richten op iets anders, zou hij mogelijk de overstap kunnen maken naar de muzikale wereld.

De Zwaan stond aan het begin van zijn carrière bekend als een groot talent, maar mede door een aantal blessures is het tot nu toe nog niet helemaal uit de verf gekomen voor de man uit Leidschendam. 'The Black Cobra' is echter nog maar 28 jaar oud en zou nog vele jaren mee kunnen bij de PDC.

Naast zijn carrière als professionele darter is de Nederlander in zijn vrije tijd ook actief als DJ. Afgelopen week heeft hij in samenwerking met Jelle Meinesz, een raadslid namens Hart voor Den Haag in de gemeente Den Haag, en zanger Frans Ashwin een nummer geproduceerd genaamd 'De Twaalfde Man' voor het Nederlands Elftal tijdens het huidige EK voetbal in Duitsland.

"Als een stel in de war lopers je vraagt om gezellig te komen zingen, dan doe je dat. Zeker als je het Nederlands Elftal daarmee tot grote hoogte kan brengen", zei De Zwaan over het nieuwe nummer, gemaakt om de Oranje Leeuwen aan te moedigen. Het EK-lied werd gemaakt vóór de overwinning van Nederland op Turkije afgelopen zaterdag. Aanstaande woensdagavond staan ze tegenover Engeland in de halve finale.

Jeffrey de Zwaan is te horen op een nieuw EK-Lied voor het Nederlands Elftal.

Zangkunsten

Een aantal weken geleden deelde De Zwaan al zijn zangkunsten in een TikTok-filmpje op zijn officiële account. In de video zit de Nederlander in zijn auto en zingt hij luidkeels het nummer "Terug In De Tijd" van zanger Yves Berendse mee. "Bedankt he @KIKI heledag het nummer in me hoofd haha. Yves Berendse lekker nummertje hoor", schreef hij onder zijn post.

Benieuwd naar het vocale talent van De Zwaan? Bekijk de video hieronder en laat ons weten of hij een carrièreswitch zou moeten overwegen!

Lees meer over:
Jeffrey de Zwaan Overig
door Mats Leering 1 reacties

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties