MODUS Super Series gaat samenwerken met organisatie van senioren-WK

De MODUS Super Series en de World Seniors Darts Tour (WSDT) zijn verheugd een partnerschap aan te kondigen waardoor WSDT-leden in 2023 de kans krijgen om mee te spelen in de MODUS Super Series.

De eerste deal draait om de weken 9, 10 en 11 van het tweede seizoen in de MODUS Super Series, en geeft spelers de kans om te spelen en de £20.000 winnaarsprijs te winnen die aan het eind van elk seizoen wordt aangeboden.

De 16-voudig wereldkampioen Phil 'The Power' Taylor was onlangs als gast aanwezig bij de MODUS Super Series en liet zich positief uit over hoe geweldig de opzet is en hoe deze het semi-professionele en amateurspel heeft gerevolutioneerd. Taylor gaf ook aan dat hij een uitnodiging van MODUS voor de MODUS Super Series in 2023 zou kunnen accepteren.

Regerend wereldkampioen darts voor senioren en wereldkampioen matchplay voor senioren Robert Thornton is een van de vele WSDT-leden die vaste kijkers gewend zijn te zien in de MODUS Super Series. Martin Adams, Richie Howson, Andy Hamilton, Dave Prins, Lisa Ashton, Deta Hedman en Andy Jenkins hebben ook al eerder meegedaan, naast een groot aantal andere 50-plussers.

Het deelnemersveld voor de drie weken wordt samengesteld door middel van uitnodigingen en via de WSDT Order of Merit na afloop van het eerste weekend van de kwalificatietoernooien voor het senioren-WK in Reading op 12 en 13 november. Volledige details zullen in de komende weken bekend worden gemaakt.

Lees meer over:
Overig WSDT MODUS Super Series

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties