Monk behoudt koppositie in achtste speelweek MODUS League | Dartsnieuws.com

Monk behoudt koppositie in achtste speelweek MODUS League

Ook na de tweede speeldag in de achtste speelweek van de MODUS Online Live League gaat Arron Monk aan de leiding. De voormalig jeugdwereldkampioen was dinsdag opnieuw de beste speler van de dag en bracht zijn totaal op veertien punten.

Monk verloor dinsdag enkel van Robert Owne, maar zegevierde tegen Scott Baker (4-2), Andy Jenkins (4-1), Ryan Hogarth (4-0) en Wayne Warren (4-0). Owen boekte eveneens vier zeges maar behaalde een lager legsaldo. De Engelsman werkte zich echter wel op naar de tweede plek in de rangschikking.

Elke speler speelt tot en met woensdag dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Stephen Burton, Chas Barstow en James Richardson.

De nummers vier, vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Paul Holloway, Colin Osborne en Josh McCarthy de instromers. Zij komen op donderdagochtend en vrijdagochtend in actie. De top twee van de twee nieuwe poules plaatsen zich eveneens voor de finalegroep, die dus in totaal uit vijf spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 8)

Dinsdag 4 mei

Arron Monk 4-2 Scott Baker

Andy Jenkins 2-4 Robert Owen

Wayne Warren 4-0 Ryan Hogarth

Robert Owen 4-2 Arron Monk

Scott Baker 2-4 Ryan Hogarth

Andy Jenkins 4-3 Wayne Warren

Ryan Hogarth 2-4 Robert Owen

Arron Monk 4-1 Andy Jenkins

Wayne Warren 0-4 Scott Baker

Arron Monk 4-0 Ryan Hogarth

Robert Owen 4-2 Wayne Warren

Andy Jenkins 3-4 Scott Baker

Wayne Warren 0-4 Arron Monk

Ryan Hogarth 4-1 Andy Jenkins

Scott Baker 4-3 Robert Owen

Stand

#NaamGespeeldWinstVerliesLeg +/-Punten
1Arron Monk1073+1514
2Robert Owen1064+712
3Scott Baker10
64012
4Ryan Hogarth1055-2
10
5Andy Jenkins1037-106
6Wayne Warren1037-106

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties