VIDEO: Edgar geeft zijn persoonlijke top vijf van traagste spelers

Matthew Edgar heeft op zijn youtube-kanaal 'Edgar TV' een nieuwe video geplaatst. Hierin bespreekt hij de vijf traagste spelers tegen wie hij ooit uitkwam.

Edgar begint met een verrassing. "Justin Pipe heeft de top vijf, waarschijnlijk tot verrassing van veel mensen, niet gehaald. Ook al deed Justin er lang over om zijn pijlen naar het bord te gooien, hij haalde ze wel heel snel uit het bord en daarom vond ik het eigenlijk nooit irritant om tegen hem te spelen. Nochtans ben ik zelf een speler die snel gooit", zegt Edgar.

Op vijf plaatst Edgar de Noord-Ier Brendan Dolan. "Brendan is iemand die zijn tempo gedurende de wedstrijd regelmatig aanpast, net dat maakt het zo moeilijk om tegen hem te spelen. Net daarvoor zet ik Andy Hamilton, iemand die een vrij traag tempo heeft en ook traag zijn pijlen uit het bord haalt."

Glen Durrant vinden we terug op de derde plaats, net voorafgegaan door Scott Mitchell. "Het duurt bij allebei gewoon heel lang voor ze effectief aan de oche staan, en dan moeten ze hun pijlen nog gooien."

De misschien wat verrassende nummer één is Peter Evison, de winnaar van de World Matchplay 1996. "Peter slaagde er als geen ander in om in het hoofd van zijn tegenstander te kruipen, hij vertraagde wanneer hij dat wou. Ik vond het veruit de moeilijkste tegenstander om tegen te spelen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties