"Als toeschouwer is leuk, maar de grote droom blijft om hier ooit als speler op het podium te staan" - Dirk van Duijvenbode was aanwezig in Ahoy

Gisteren vond in Rotterdam de twaalfde speeldag van de Premier League Darts plaats. Dirk van Duijvenbode was een opmerkelijke toeschouwer.

Van Duijvenbode, het huidige nummer dertien van de wereld, kwam als toeschouwer een kijkje nemen in Ahoy. "Het blijft toch een droom om hier zelf ooit op het podium te staan", zegt hij. "Dit is veel groter dan andere dingen in de PDC.

"Het is best leuk om hier als toeschouwer te zijn, maar door zelf veel grote toernooien te spelen wil je hier toch vooral als speler staan."

Gaat het de 31-jarige Nederlander ooit lukken om de Premier League Darts te spelen. "Dat weet niemand, maar ik ga het wel proberen", zegt hij vol overtuiging.

"Het zou alleszins geweldig zijn. Bovendien woon ik hier ook in de buurt, er zouden dus heel veel vrienden en familieleden op afkomen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties