Anderson heeft lak aan kritiek op sociale media: 'Heb absoluut niets meer te bewijzen'

Gary Anderson heeft zich geplaatst voor de derde ronde van het PDC-WK. 'The Flying Scotsman' versloeg in de tweede ronde Adrian Lewis met 3-1.

Anderson was ondanks de zege niet geheel tevreden. "Mijn dubbels liepen bijzonder goed, maar qua scorend vermogen kan het nog een stuk beter. Gelukkig speelde Adrian ook niet geweldig. Ik hou er nochtans van om tegen hem te spelen, het is een genot om hem bezig te zien als hij in vorm is."

Lak aan kritiek

De 50-jarige Schot presteert de laatste tijd zeer wisselvallig. "Maar ik trek me absoluut niets aan van wat mensen daarover op sociale media allemaal te vertellen hebben. Ik heb genoeg bewezen in mijn carrière en zowat alles gewonnen wat er te winnen valt. Uiteraard probeer ik nog steeds goed te presteren, maar ik ben op een leeftijd gekomen dat mijn privéleven ook bijzonder belangrijk is en ik daar dus ook veel tijd aan wil spenderen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties