(VIDEO) Aspinall mist negendarter, meerdere matchdarts en ziet Ross Smith alsnog de zege grijpen

Drama voor Nathan Aspinall in de kwartfinales van de European Darts Grand Prix. 'The Asp' ging met 6-5 onderuit tegen Ross Smith.

In een bijzonder spannende wedstrijd moest de elfde en laatste leg uiteindelijk voor de beslissing zorgen. Aspinall begon die leg uitstekend en na tweemaal 180 mocht hij aanleggen voor een negendarter.

Tripel 20 en tripel 19 werden gegooid, maar zijn pijl op dubbel twaalf strandde tegen het ijzer. Geen nood echter want de zege pakken leek een koud kunstje voor Aspinall, gezien Smith op dat moment nog op 343 stond. Aspinall miste nadien echter nog meerdere matchdarts en zo was het uiteindelijk toch Smith die met een 107-finish tot afgrijzen van Aspinall de zege pakte.

Cross

In de halve finales neemt Smith het later vanavond op tegen Rob Cross. 'Voltage' kwam tegen Krzysztof Ratajski al snel op een 3-1 achterstand, maar won vervolgens vijf van de volgende zes legs om alsnog met 6-4 te zegevieren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties