Humphries te sterk voor Van Veen in kwartfinales European Darts Grand Prix, ook Heta door naar halve finales

Gian van Veen is er op de European Darts Grand Prix niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de halve finales. De 21-jarige Nederlander ging in de kwartfinales met 6-4 onderuit tegen titelverdediger Luke Humphries.

Van Veen speelde nochtans opnieuw een ijzersterke partij en haalde ruim 106 gemiddeld. Humphries deed echter nog beter met bijna 110 gemiddeld. Tot 3-3 ging het gelijk op, maar dan wist Humphries door de leg van Van Veen te breken en op zijn eigen leg maakte hij er vervolgens 5-3 van.

Van Veen vocht nog wel terug tot 5-4, maar op zijn eigen leg maakte 'Cool Hand Luke' het via dubbel zestien af.

Heta

Humphries neemt het later vanavond in de halve finales op tegen Damon Heta. In een enorm spannende wedstrijd was 'The Heat' uiteindelijk met 6-5 te sterk voor Martin Schindler. Beide heren gaven elkaar nooit meer dan één leg verschil toe. Bij een 5-5 stand moest dus de elfde en laatste leg de beslissing brengen. Met een 14-darter ging de zege naar de 35-jarige Australiër.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties