Humphries en Cross spelen finale op European Darts Grand Prix

Luke Humphries en Rob Cross hebben zich geplaatst voor de finale van de European Darts Grand Prix in het Duitse Sindelfingen.

Humphries, die zijn titel verdedigt op de European Darts Grand Prix, schoot het beste uit de startblokken en kwam tegen Damon Heta al snel op een 3-1 voorsprong. De Australiër vocht echter terug en bracht bij 3-3 de bordjes opnieuw in evenwicht.

'Cool Hand Luke' brak echter meteen terug door de leg van Heta en op zijn eigen leg maakte hij er 5-3 van. De volgende drie legs werden telkens gewonnen door de speler die aan de leg mocht beginnen en zo had Humphries bij 6-5 nog slechts één leg nodig voor de zege. Met een 16-darter pakte hij uiteindelijk via dubbel vier de zege.

Finale tegen Cross

In de finale neemt Humphries, voor wie het dit jaar al de vierde finale is op de European Tour (hij verloor de vorige drie finales), het later vanavond op tegen Rob Cross. 'Voltage' trof in zijn halve finale Ross Smith. Tot 3-3 ging het gelijk op, maar nadien plaats Cross een versnelling, won vier van de volgende vijf legs en was uiteindelijk met 7-4 te sterk voor Smith. Voor Cross is het dit jaar zijn eerste finale op de European Tour.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties