Aspinall worstelt zich langs Wright en speelt tegen Van Gerwen in finale van World Series Finals

Nathan Aspinall heeft zich in navolging van Michael van Gerwen gekwalificeerd voor de finale op de World Series of Darts Finals. 'The Asp' won in de tweede halve finale van Peter Wright, nadat Van Gerwen eerder op de avond nipt had gewonnen van Luke Humphries.

Na vier legs was de stand nog 2-2, maar vervolgens nam Aspinall een comfortabele 6-2 voorsprong. Wright besloot van pijlen te wisselen en wist onder meer 167 te finishen, maar de marge van vier bleef en na twaalf legs was de stand 8-4 voor Aspinall.

Daarna begon Wright zich toch meer in de wedstrijd te vechten. Aan de hand van een 80 finish werd het 8-6. Echter gaf Wright zijn eigen leg weer af, en had Aspinall opnieuw een marge van vier legs. Via een 16 finish kwam Aspinall op 10-6 en had hij nog maar één leg nodig. Wright keerde nog terug tot 10-8, maar daarna gooide Aspinall de wedstrijd alsnog in het slot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties