Beaton rekent niet op steun van publiek tegen Sherrock: 'Misschien ga ik oordopjes in doen'

Steve Beaton wil zo relaxed mogelijk toewerken naar zijn clash tegen Fallon Sherrock in de eerste ronde van het WK Darts.

Het wordt een strijd van de meest ervaren WK-deelnemer ooit, Beaton speelt immers zijn 31ste WK, tegen de vrouw die twee jaar geleden als eerste dame ooit een wedstrijd wist te winnen op het PDC-wereldkampioenschap.

''Ik ga het gewoon als elke andere wedstrijd benaderen, Fallon is voor mij hetzelfde als iedere andere speler. Ik ga mijn uiterste best doen en proberen te winnen. Ik moet ervoor zorgen dat mijn hoofd op orde is'', zegt Beaton in een vooruitblik met The Darts Show.

Mogelijk oordopjes

De 57-jarige veteraan verwacht niet dat hij de steun van het publiek gaat krijgen in Alexandra Palace. ''Wellicht krijg ik wel wat boegeroep te horen, maar ik kijk uit naar wat de atmosfeer gaat brengen. Ik heb in het verleden ook wel eens te maken gehad met boegeroep, bijvoorbeeld toen ik tegen een Ierse speler moest op de World Grand Prix in Dublin. Dus helemaal nieuw is het niet. Het is gewoon onderdeel van het spelletje. Wellicht doe ik oordopjes in, dat weet ik nog niet.''

Klik hier om mee te doen aan het WK Darts Spel en win 2.500 euro. Of klik hier om mee te doen aan het GRATIS WK Spel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties