Cadby kondigt comeback aan en gaat naar Q-School

Corey Cadby hoopt in 2023 weer terug te keren op het PDC-circuit. De voormalig jeugdwereldkampioen doet mee aan de Q-School, waar hij gaat proberen een PDC Tour Card te veroveren.

Cadby bereikte in 2018 in zijn eerste maanden als PDC-speler de finale op de UK Open, maar kwam daarna vooral negatief in het nieuws. 'King Cadby' had visumproblemen en kwam in aanraking met de Australische justitie en verdween van het circuit.

De door Mac Elkin geleide Sportsman Management Company ontfermt zich over de voormalige jeugdwereldkampioen en kondigde maandagmiddag op sociale media de terugkeer aan.

In mei waren er geruchten over een terugkeer voor Cadby nadat hij reageerde op commentaar ib een Facebook-groep waarin hij zei dat de periode van rust hem goed had gedaan. Toen liet Cadby ook weten spoedig terug te keren op de tour.

Sindsdien heeft Cadby aan meerdere lokale toernooien meegedaan, maar hij heeft niet meegedaan aan een DPA-competitie of een poging gedaan om zich te kwalificeren voor de World Series.

In een interview met journalist Phill Barrs tijdens de lockdown sprak hij over zijn eerdere fouten en zijn wens om niet alleen terug te keren maar deze fouten ook recht te zetten.

Lees meer over:
PDC Corey Cadby Q-School

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties