Chisnall na nieuwe comeback: 'Hoop dat ik in halve finale niet weer 2-0 achter kom'

Dave Chisnall ontsnapte zaterdag opnieuw aan uitschakeling op de World Grand Prix. Chizzy boog een 0-2 achterstand tegen Joe Cullen om in een 3-2 overwinning.

Dat betekende een tweede comeback voor Chisnall dit toernooi. Ook in zijn tweede ronde tegen Ryan Joyce stond de Engelsman 2-0 in sets achter en overleefde hij zelfs zeven matchdarts. Die kreeg Cullen niet, al was hij in de laatste set wel één leg van de winst verwijderd.

''Ik maakte het niet makkelijk voor mezelf, maar ik zit er nog in. Ondanks dat ik 2-0 achter kwam, was ik de betere speler. Ik kwam als eerste op de dubbels, maar miste er veel te veel'', zei Chisnall na afloop.

Daarmee doelde de meervoudig major-finalist onder meer op de tien gemiste setpijlen in de eerste set. ''Ik blijf echter vechten en verdiende het om te winnen. Ik geef nooit op en gelukkig ben ik weer door. Hopelijk kom ik in de halve eindstrijd niet weer op een 2-0 achterstand.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties