Chris Dobey baalt van Duitse fans: ''Helaas was het publiek erg respectloos''

Chris Dobey was niet te spreken over de Duitse fans in München, nadat 'Hollywood' op maandagmiddag bij de laatste zestien met 6-4 had verloren van Chris Dobey.

Dobey werd voortdurend uitgejouwd en uitgefloten door de aanwezige fans, die zich massaal achter Schindler hadden geschaard. Nadat de wedstrijd was afgelopen, meldde de Engelsman zich snel op social media om zijn ongenoegen uit te spreken.

"Wauw, wat durven ze te klagen als ze worden uitgejouwd etc .... in Groot-Brittannië'', plaatste Dobey met een emoji van een lachend gezicht. "Geweldige wedstrijd om bij betrokken te zijn, maar helaas was het publiek erg respectloos'', zo besloot Dobey.

In november 2023 liep Ricardo Pietreczko woedend van het podium af nadat het Engelse publiek hem uitfloot in zijn partij tegen Beau Greaves op de Grand Slam of Darts. De Duitser besloot in zijn daaropvolgende wedstrijd tegen Nathan Aspinall het publiek geen blik waardig te gunnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties