Clayton droomt van tweede Premier League-titel: "Twee wedstrijden winnen en je bent rijk"

Vanavond worden in de O2 Arena in Londen de play-offs van de Premier League Darts afgewerkt. Jonny Clayton neemt het in de halve finales op tegen Gerwyn Price.

Clayton wist zich pas op de slotspeeldag te verzekeren van een plaats in de play-offs. "Ik moet Gerwyn bedanken dat hij vorige week won van Nathan Aspinall. Maar nu ik hier sta wil ik ook winnen. Ik kijk er enorm hard naar uit om in de O2 Arena te spelen, de sfeer gaat geweldig zijn", zegt Clayton tegenover Online Darts.

Genieten

'The Ferret' weet alvast wat hem te doen staat. "Twee wedstrijden winnen en je bent rijk (de winnaar ontvangt 275000 pond). Maar ik speel zonder stress en wil ook niet teveel nadenken op het podium. Het belangrijkste is om te genieten en dan volgt de rest wel."

Clayton wordt in Londen alvast gesteund door familie en vrienden. "Met hun steun kan ik altijd wat extra. Ik sta dit jaar voor de derde keer op rij in de play-offs, hopelijk kan ik na 2021 een tweede keer de Premier League winnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties