Price stuurde Clayton een bericht na kwalificatie voor play-offs Premier League: "Gevraagd of ik nu zijn favoriete Welshman ben"

Gerwyn Price sloot de reguliere fase van de Premier League Darts af als leider. In de halve finales van de play-offs neemt hij het donderdag op tegen Jonny Clayton.

Clayton verloor op de slotspeeldag in de kwartfinales van zijn rechtstreekse concurrent Nathan Aspinall, maar doordat die vervolgens in de halve finales onderuit ging tegen Price is Clayton alsnog verzekerd van een plaats in de play-offs. "Ik heb Jonny nadien een bericht gestuurd om te vragen of ik nu zijn favoriete Welshman ben", lacht Price bij Online Darts.

"Maar zowel Nathan als Jonny zijn allebei goede vrienden van mij, ik heb die wedstrijd dus puur voor mezelf gespeeld. In de play-offs tellen vriendschappen overigens ook niet, ik wil donderdag gewoon winnen van Jonny."

Vertrouwen

Price is gebrand op een eerste eindzege in de Premier League. "50% van het werk is al gedaan, maar de andere helft moet gebeuren in de play-offs. Ik ben er klaar voor en kijk met veel vertrouwen uit naar die avond."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties