Cross dolgelukkig na eerste titel op European Tour: "Streef er al zes jaar naar om er één te winnen"

Rob Cross heeft zondagavond voor het eerst in zijn carrière een toernooi van de European Tour gewonnen. 'Voltage' was in de finale van de European Darts Grand Prix met 8-6 te sterk voor titelverdediger Luke Humphries.

Voor Cross is het de eerste zege in acht finales op de European Tour. "Ik ben zo blij dat ik eindelijk een European Tour-titel heb gewonnen. Ik streef er al zes jaar naar om er één te winnen. Ik speel al een tijdje goed, dit geeft vertrouwen voor de rest van het jaar", zegt de 32-jarige Engelsman.

World Cup of Darts

Cross is dankzij deze toernooizege ook zeker van een plaatsje naast Michael Smith in het Engelse team voor de World Cup of Darts komende maand. "Dit is het beste niveau dat ik ooit haalde. Ik ben waarschijnlijk ook het gelukkigste in mijn leven sinds lange tijd, en dat is heel belangrijk voor mij."

"Ik ben blij dat ik Engeland mag vertegenwoordigen op de World Cup of Darts. Het was nog een strijd tussen Luke en mij, die gelukkig in mijn voordeel is uitgevallen. Maar alle respect voor Luke, hij is een fantastische speler."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties