Humphries loopt deelname aan World Cup of Darts mis: "Dit is zwaar balen, maar ik kom er wel weer bovenop"

Ook in zijn vierde finale dit jaar op de European Tour is Luke Humphries er niet in geslaagd om de winst te pakken. 'Cool Hand Luke' ging in de finale van de European Darts Grand Prix met 8-6 onderuit tegen Rob Cross.

Humphries verloor eerder dit jaar ook al in de finale van zowel het Baltic Sea Darts Open, het Dutch Darts Championship en het Belgian Darts Open. "Het doet pijn. Ik ben er kapot van, maar ik kom er wel weer bovenop", zegt de 28-jarige Engelsman.

"Ik doe mijn best om deze toernooien te winnen. Er stond veel op het spel en ik heb veel lef getoond om het goed te doen, maar respect voor Rob, het was een fantastische prestatie van hem."

World Cup of Darts

Door deze nederlaag misloopt Humphries ook een selectie voor het Engelse team op de World Cup of Darts. Het Engelse team wordt nu gevormd door Michael Smith en Rob Cross. "Dit is waarschijnlijk een van de zwaarste nederlagen uit mijn carrière. Er is geen andere speler die dat Engelse shirt meer wil aantrekken dan ik."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties