Cross en Humphries in hevige strijd verwikkeld om World Cup-plek

Het is geen verrassing dat Michael Smith het Engelse team aanvoert tijdens de komende editie van de World Cup of Darts, dat van 15 tot en met 18 juni plaatsvindt in Frankfurt.

Wie zijn teamgenoot wordt, is echter nog niet duidelijk. Smith's landgenoten Rob Cross en Luke Humphries zijn in een hevige strijd verwikkeld om de tweede Engelse startplek.

Met nog drie PDC-toernooien voorafgaand aan de cut-off op 29 mei, ligt het voordeel op dit moment bij Cross. 'Voltage' speelde in 2019 en 2020 ook al met Smith op de World Cup of Darts.

De nummer vijf van de wereld voelt echter de hete adem van Humphries in zijn nek. 'Cool Hand Luke' staat op de geschoonde ranglijst nog maar 6000 pond achter op Cross.

Humphries kreeg eerder deze maand de uitgelezen mogelijkheid om Cross al in te halen toen hij in de finale stond van de Belgian Darts Open, maar in de finale bleek Michael van Gerwen te sterk. De tweevoudig jeugdwereldkampioen heeft dus nog drie kansen over om zijn landgenoot voorbij te snellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties