Van der Voort schuift Wales naar voor als topfavoriet voor World Cup of Darts: "Ze accepteren elkaars minpunten, en zullen zich niet snel irriteren aan elkaar"

Midden volgende maand vindt in Frankfurt de World Cup of Darts plaats. Wales, dat vorig jaar de finale verloor van Australië is één van de topfavorieten voor de eindzege.

"Maar de World Cup of Darts wordt dit jaar helemaal anders nu er alleen koppelwedstrijden worden gespeeld", zegt dartscommentator Jacques Nieuwlaat tegenover Viaplay. "Maar Jonny en Gerwyn zijn allebei in vorm, dat lieten ze de voorbije weken zien in zowel de Premier League en de European Tour."

Collega-darter Vincent van der Voort ziet nog een groot pluspunt bij beide Welshmen. "Ze accepteren elkaars minpunten en zullen zich niet snel irriteren aan elkaar. Dat gebeurde in het verleden wel eens bij andere landen, maar zal bij Wales niet gebeuren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties