Cullen klaar voor alles-of-niets-wedstrijd tegen Wright: 'Hij weet ook dat ik hem de laatste twee keer heb verslagen'

Donderdag staat in Newcastle de zestiende en laatste speeldag van de Premier League op het programma. Joe Cullen en Peter Wright vechten er in een onderling duel uit wie de vierde en laatste play-off plaats pakt.

Jonny Clayton, Michael van Gerwen en James Wade zijn al zeker van deelname aan de play-offs, volgende week donderdag in Berlijn. Cullen, voor wie het zijn eerste volledige jaar in de Premier League is, kijkt alvast met vertrouwen de slotspeeldag tegemoet. "Je wilt niet vertrouwen op mensen om voor je te winnen of te verliezen. Het ligt in mijn eigen handen. Ik heb Peter de laatste twee keer dat ik tegen hem heb gespeeld verslagen, dus ik denk dat hij zich daar zeker bewust van zal zijn", zegt Cullen.

Enorme leercurve

"Als ik van Peter verlies, is het mijn eigen schuld, dan kan ik het alleen mezelf verwijten dat ik de play-offs niet gehaald heb", vervolgt The Rockstar. "Deze Premier League is een enorme leercurve voor me geweest. Ik ben al een lange tijd prof en je denkt dat er niet veel meer te leren valt, maar ik heb vooral dingen over mezelf geleerd."

Cullen wil dan ook de kroon op het werk zetten. "Ik heb echt genoten van mijn tijd hier, en als ik in Berlijn in de play-offs kan komen, zal het een succesvolle Premier League zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties