Cullen zette zichzelf onnodig onder druk in Wollongong: 'Ik denk dat ik mijn eigen ergste tegenstander was'

Joe Cullen boekte een gemakkelijke overwinning op Dave Marland om zich te plaatsen voor de kwartfinales van de New South Wales Darts Masters in Wollongong.

Vorige week stonden de twee spelers ook al tegenover elkaar in Queensland. Toen werd het 6-0, maar ditmaal wist Marland nog drie legs af te snoepen van 'The Rockstar'.

"Om eerlijk te zijn zette ik mezelf misschien een beetje onnodig onder druk omdat ik een betere versie van Dave (Marland) verwachtte en dat bleek ook wel. Hij speelde zo veel beter dan vorige week, hij ontspande een beetje. Ik denk dat ik mijn eigen ergste tegenstander was'', zei Cullen na afloop tegen Online Darts.

De Engelsman sprak ook over het publiek, dat in zijn ogen in sfeervollere indruk achter liet dan de toeschouwers bij de Queensland Darts Masters.

"Dave zei dat er ook 20 of 30 van zijn vrienden bij waren, dus ze zaten me vanaf de eerste dart op de hielen. Het was allemaal leuk, het was niet onaangenaam. De sfeer was veel beter en het publiek had ook meer verstand van darten'', aldus Cullen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties