Dartsfans opgelet: speelronde van Premier League Darts in Rotterdam is gratis op televisie te zien

De Premier League Darts is donderdagavond op bezoek in Ahoy Rotterdam. De ruim tienduizend tickets die voor deze avond beschikbaar waren, gingen al snel over de toonbank.

Dartsfans die er niet bij kunnen zijn in Rotterdam, kunnen de avond toch gratis volgen. Door een nieuwe samenwerking tussen Viaplay en Talpa is het kanaal SBS 9 omgedoopt in een sportkanaal genaamd Viaplay TV.

Een geselecteerd sportaanbod wordt daardoor voortaan op het openbare net uitgezonden. In de programmering is ook de twaalfde speelronde van de Premier League Darts opgenomen en deze vindt dus donderdagavond plaats in Rotterdam.

De uitzending op SBS 9 begint donderdagavond om 19:30 uur. De uitzending zal vanuit Ahoy gepresenteerd worden door Bart Nolles. Daarnaast is Arjan van der Giessen ook aanwezig voor de reacties van de spelers na afloop van de wedstrijden.

Zoals elke week spelen de acht darters een mini-toernooitje, bestaande uit vier kwartfinales, twee halve finales en een finale. In de eerste kwartfinale komt Michael Smith in actie tegen koploper Luke Littler, alvorens Rob Cross en Gerwyn Price tegenover elkaar staan. Peter Wright treft Nathan Aspinall, terwijl Michael van Gerwen het opneemt tegen regerend wereldkampioen Luke Humphries. Aansluitend volgen de halve finales en de finale.

Lees meer over:
PDC Premier League Darts Viaplay

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties