De Decker komt tekort tegen De Sousa, Gilding ten koste van Razma verder

Jose de Sousa en Andrew Gilding zijn de eerste twee namen die een plek hebben bemachtigd bij de laatste zestien op de German Darts Open. Zondag komen zij terug in actie in Jena voor de finaledag van dit Euro Tour-toernooi.

De Sousa won met 6-4 van Mike de Decker. Laatstgenoemde miste in de eerste leg zeven pijlen om zijn eigen leg te houden en werd vervolgens gebroken door een 27-darter van 'The Special One'. De Portugees kwam daarna op 2-0 met een 16-darter. De Decker maakte daarna de achterstand goed met een 104 finish en een 78 check-out, maar moest daarna opnieuw een break incasseren. Die break gaf De Sousa niet meer weg en in de tiende leg maakte de voormalig Grand Slam-winnaar het af met een 13-darter.

Gilding wist in een tegenvallende partij te winnen van Madars Razma, die slechts 79 gemiddeld gooide. 'Goldfinger' zette daar maar 86 gemiddeld tegenover. Gilding snelde al vlot naar een 4-1 voorsprong, alvorens Razma zijn tweede leg pakte met een 17-darter. Gilding klaarde vervolgens de klus met een 16-darter en een 60 finish.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen