Van Dongen stuit op uitstekende Rock; Doets ook uitgeschakeld op German Darts Open

Krzysztof Ratajski, Josh Rock en Ryan Searle hebben zich zaterdagmiddag geplaatst voor de laatste zestien op de German Darts Open in het Duitse Jena. Zij komen zondagmiddag weer in actie tijdens de achtste finales van dit Euro Tour-toernooi.

Van Dongen wist Rock na vier legs nog op 2-2 te houden, onder meer na een 11-darter van de Nederlandse Amerikaan. Daarna moest Van Dongen echter passen toen Rock nog een niveau opschakelde. Via onder meer een 14-darter en een 11-darter liep 'Rocky' uit naar 5-2, alvorens de Noord-Ier de wedstrijd in het slot gooide met een 13-darter.

Doets miste te veel kansen tegen Ryan Searle om in de buurt te komen van een stunt. De Nederlander ging slechts 3/16 op de dubbels, terwijl Searle juist scherp was met het finishen (6/12). De winst ging uiteindelijk met 6-3 naar Searle.

Ratajski wist Ricky Evans te verslaan in de tweede ronde. Evans kwam nog wel 1-2 voor, maar zag de vier daaropvolgende legs allemaal naar zijn Poolse tegenstander gaan. Evans pakte nog de achtste leg via een 14-darter, maar daarna haalde Ratajski de trekker over met een 108 finish.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties