De Sousa sinds kort zonder bril op podium: 'Momenteel voel ik mij beter zonder bril'

José de Sousa moest er donderdag hard voor werken om zich ten koste van Lewis Williams te plaatsen voor de tweede ronde op het EK Darts in Salzburg.

De Portugees, die vorig jaar nog een negendarter wierp op het EK Darts, kwam in de beginfase van de partij tweemaal op achterstond maar zegevierde uiteindelijk met 6-4 tegen de pas 19-jarige Welshman.

''Hij begon inderdaad goed aan de wedstrijd, maar daarna werd hij een beetje nerveus'', zo blikte De Sousa terug op zijn eersterondepartij.

''Ik moest proberen de controle over te nemen, want een eerste ronde is altijd lastig. Gelukkig heb ik het goed gedaan. Lewis is een briljante speler, maar het geluk was aan mijn kant deze keer.''

De Sousa speelt sinds de World Grand Prix zonder bril. ''Op dit moment voel ik me veel beter zonder bril. Ik kan goed zien en heb verder geen belemmeringen om goed te kunnen presteren.''

Lees meer over:
PDC Jose de Sousa EK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties