Speelschema vrijdagavond op EK Darts 2021 met onder meer Noppert, Van Gerwen en Price

Vrijdagavond komen de twee Nederlandse deelnemers in actie op het EK Darts in Salzburg. Aan het begin van de avond is het de beurt aan Danny Noppert, terwijl later Michael van Gerwen zijn eerste wedstrijd speelt.

Noppert speelt in de tweede wedstrijd van de avond tegen de gevaarlijke outsider Krzysztof Ratajski. De enige voorgaande ontmoeting tussen deze twee spelers op televisie dateert van 2018. Toen wist Noppert met 10-4 van Ratajski te winnen op de Players Championship Finals.

Van Gerwen kruist de degens met Boris Krcmar. Op papier een goede loting aangezien de Kroaat de nummer 70 van de wereld is, maar Krcmar heeft al geregeld laten zien dat hij het de toppers enorm lastig kan maken als hij zijn dag heeft.

Topfavoriet Gerwyn Price betreedt vrijdagavond eveneens het podium. De Welshman treft Ritchie Edhouse, de speler die het laatste kwalificatieplekje veroverde voor dit toernooi.

De avond wordt geopend met een duel tussen Adam Gawlas en Joe Murnan. James Wade gaat de strijd aan met Adam Smith-Neale, terwijl Nathan Aspinall een ontmoeting wacht met Mervyn King. Michael Smith staat tegenover Ryan Saerle en de avond wordt afgesloten door Damon Heta en Gabriel Clemens.

Speelschema EK Darts 2021

Vrijdag 15 oktober (vanaf 20:00 uur)

Eerste ronde (8x)

20:10 Adam Gawlas v Joe Murnan

20:40 Krzysztof Ratajski v Danny Noppert

21:10 James Wade v Adam Smith-Neale

21:40 Nathan Aspinall v Mervyn King

22:10 Michael Smith v Ryan Searle

22:40 Michael van Gerwen v Boris Krcmar

23:10 Gerwyn Price v Ritchie Edhouse

23:40 Damon Heta v Gabriel Clemens

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties