"Dit was opnieuw een groot moment in mijn carrière" - Nathan Aspinall onder de indruk van massaal meezingend Nederlands publiek

Afgelopen donderdag hield de Premier League Darts halt in Rotterdam. De weektitel ging er naar Nathan Aspinall, die in de finale met 6-4 te sterk was voor Michael Smith.

Aspinall deed dankzij zijn weektitel goede zaken in de stand, zo staat hij nu derde op drie punten van leider Luke Humphries. 'The Asp' was echter vooral onder de indruk van het publiek in Ahoy, dat zijn opkomstnummer 'Mr Brightside' van The Killers luidkeels meezong.

"In Manchester (zijn thuisbasis) had ik bijna tranen in de ogen toen het publiek massaal meezong met mijn opkomstnummer. Ik was eerlijk gezegd een beetje verrast dat het hier in Nederland ook zo was", zegt Aspinall.

"Ik had niet gedacht dat het publiek hetzelfde zou reageren als in Engeland en dat ze het liedje helemaal kenden", vervolgt de 32-jarige Engelsman. "Op het podium maande Peter Wright me aan om het hele liedje af te maken, toen hij merkte dat het publiek zo fel tekeerging. Dit was opnieuw een groot moment in mijn carrière!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties