Dom Taylor maakt indruk bij Euro Tour-debuut; Darius Labanauskas en Ritchie Edhouse ook door naar laatste 32

Dom Taylor, Darius Labanauskas en Ritchie Edhouse zijn vrijdagmiddag doorgedrongen tot de laatste 32 op de Austrian Darts Open. Taylor wist indruk te maken bij notabene zijn debuut op de European Tour.

De Engelsman liet de Oostenrijkse qualifier Christian Goedl met 6-0 geheel kansloos en noteerde een gemiddelde van 100.20. Taylor wierp onder meer drie 14-darters en een 14-darter op weg naar de overwinning. Hij komt in de tweede ronde tegenover Krzysztof Ratajski te staan.

Volg de Austrian Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Edhouse bemachtigde een plekje in de tweede ronde van de Austrian Darts Open met een 6-4 overwinning op Arron Monk. 'The Madhouse' kwam 3-1 achter, maar wist via twee 15-darters en een 14-darter de drie daaropvolgende legs te winnen. Nadat Monk 4-4 had gemaakt, besliste Edhouse het duel met een 62 finish en een 14-darter. Edhouse wordt zaterdagmiddag in de tweede ronde de tegenstander van Dirk van Duijvenbode.

Tot slot keert ook Labanauskas zaterdag terug op het podium in de tweede ronde. Hij versloeg zijn goede vriend Madars Razma met 6-1. Laatstgenoemde gooide slechts 81 gemiddeld, terwijl Labanauskas met 86 gemiddeld ook niet bijster goed voor de dag kwam in Graz.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties