Drie Nederlanders via Challenge Tour alsnog geplaatst voor UK Open

Drie Nederlanders hebben alsnog een uitnodiging gekregen om van 1 tot en met 3 maart deel te nemen aan de UK Open. Naast de 128 Tour Card-houders, doen er ook zestien Rileys Amateur Qualifiers, acht Development Tour qualifiers en Challenge Tour qualifiers mee.

De acht hoogst geklasseerde spelers op de PDC Challenge Tour Order of Merit van 2023 die dit jaar geen PDC Tour Card hebben, komen in aanmerking voor een startplek op de UK Open.

Deze spelers moeten het toernooi wel vanaf de eerste ronde starten. Christian Kist, Wesley Plaisier en Ron Meulenkamp mogen alsnog de reis maken naar Minehead. Meulenkamp was in eerste instantie net buiten een kwalificatieplek gevallen, maar schoof door omdat Dragutin Horvat zijn uitnodiging niet aannam.

Naast de drie bovengenoemde Nederlanders hebben ook John Henderson, Andy Boulton, Darryl Pilgrim, Scott Mitchell en Conan Whitehead zich via de Challenge Tour geplaatst voor de UK Open.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties