Luke Littler heeft hoogste toernooigemiddelde in Premier League Darts na twee speelrondes

Met een halvefinaleplaats en een finaleplek heeft Luke Littler na twee speelrondes al laten zien dat zijn uitnodiging voor de Premier League Darts niet voor niets was.

Na de twee speelrondes in Cardiff en Berlijn heeft Littler van alle acht deelnemers zelfs het hoogste toernooigemiddelde. 'The Nuke' wierp over zijn vijf wedstrijden gemiddeld 101.80 punten per beurt. Littler liet al wedstrijdgemiddeldes van onder andere 105.31 en 104.20 noteren.

Michael van Gerwen is de nummer twee op het lijstje met een toernooigemiddelde van 101.33. Van Gerwen was afgelopen donderdag in de tweede weekfinale met 6-5 te sterk voor Littler. Luke Humphries is de derde speler met een toernooigemiddelde van boven de honderd met 100.79.

Daarachter volgen Gerwyn Price (99.59), Michael Smith (97.88) en Rob Cross (95.21). De laatste twee plekken worden bezet door Nathan Aspinall (91.33) en Peter Wright (89.11), niet toevallig ook de twee laagst geklasseerde spelers in de tussenstand van de Premier League Darts.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties