Eerste competitiehelft Premier League Darts 2021 achter gesloten deuren

De eerste negen speelrondes van de Premier League Darts 2021 worden dit jaar in april achter gesloten deuren afgewerkt.

Normaal gesproken worden grote zalen in speelsteden als Londen, Dublin en Rotterdam aangedaan, met duizenden fans die naar de beste darters ter wereld kunnen kijken. Door de coronapandemie is het echter niet mogelijk om deze editie van de Premier League Darts met de aanwezigheid van publiek te starten.

Van 5 tot en met 9 april worden de eerste vijf speelrondes afgewerkt in Milton Keynes. Na een onderbreking van een anderhalve week, worden de vier resterende speelrondes van de eerste competitiehelft van 19 tot en met 22 april gespeeld. Na de negende speelronde op 22 april vallen de twee slechtst presterende spelers af.

De speeldata voor de tweede seizoenshelft is nog niet bekend. Er bestaat een kleine kans dat deze nog met publiek gespeeld gaan worden.

De line-up voor de Premier League Darts bestaat dit jaar uit Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Peter Wright, Rob Cross, Nathan Aspinall, Gary Anderson, Dimitri van den Bergh, Glen Durrant, Jose de Sousa en Jonny Clayton.

Lees meer over:
PDC Premier League Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties