"Gezien de moeilijke omstandigheden speelde ik best goed" - Luke Humphries makkelijk door naar laatste zestien op International Darts Open

Luke Humphries blijft op koers voor zijn tweede toernooizege dit jaar op de European Tour. 'Cool Hand Luke', die eerder al de German Darts Grand Prix won, was in de tweede ronde van het International Darts Open met 6-2 te sterk voor José de Sousa.

Humphries was vooral scorend sterk met zes 180'ers. Op zijn dubbels was hij minder secuur met maar liefst elf missers. "Ik was niet op mijn allerbeste niveau, maar ik vond dat ik goed speelde gezien de vochtige omstandigheden", zegt Humphries.

"Maar laat de omstandigheden zeker geen excuus zijn. We moeten er immers allemaal mee omgaan."

Het was de eerste keer dat Humphries als regerend wereldkampioen aantrad in Riesa. "Ik keek uit naar een goede ontvangst van het publiek en die heb ik gekregen. Hopelijk kan ik ze morgen nog een paar goede wedstrijden geven."

Humphries neemt het zondagmiddag bij de laatste zestien op tegen Stephen Bunting, die in de tweede ronde met 6-1 te sterk was voor Michael Unterbuchner.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties