Greaves wijst WK Darts bij PDC af en kiest voor deelname op Lakeside

Beau Greaves heeft besloten om in december mee te doen op aan het dameswereldkampioenschap op Lakeside. Dat betekent automatisch dat 'Beau 'n' Arrow' niet meedoet aan het WK Darts van de PDC in Alexandra Palace.

De PDC maakte onlangs bekend dat het niet toegestaan is om voorafgaand aan hun wereldkampioenschap mee te doen aan het wereldkampioenschap van de WDF. Dat had direct gevolgen voor Greaves, Luke Littler en Berry van Peer.

Zij hadden zich voor beide wereldkampioenschappen geplaatst en moesten dus kiezen waar ze aan gingen deelnemen. Littler en Van Peer gaven al snel de voorkeur aan meedoen in Ally Pally.

Van Greaves werd verwacht dat ze voor Lakeside zou kiezen. De WDF maakte woensdagochtend vol trots bekend dat Greaves inderdaad voor het toernooi op Lakeside heeft gekozen. Op de website van deze bond legt ze haar beslissing uit.

''Het winnen van het wereldkampioenschap vorig jaar was één van de mooiste momenten uit mijn carrière en ik wil die titel graag verdedigen. Dat is waarom ik ervoor heb gekozen om op Lakeside te spelen. Ik ben nog in het begin van mijn carrière en het is voor mij een enorme motivatie om meervoudig wereldkampioen te kunnen worden'', aldus Greaves.

Lees meer over:
PDC Lakeside WK Darts Beau Greaves

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties