"Hopelijk kan ik die stunt nog eens herhalen" - Boris Krcmar droomt ervan om na zege tegen Nathan Aspinall ook Michael van Gerwen te vloeren

Boris Krcmar heeft voor een enorme stunt gezorgd in de openingsronde van de Poland Darts Masters. De 44-jarige Kroaat versloeg tweevoudig majorwinnaar Nathan Aspinall met 6-4.

Aspinall wist aanvankelijk nog een 0-2 achterstand om te buigen in een 3-2 voorsprong, maar werd in de zevende leg wederom gebroken door een fraaie 78 finish van zijn Kroatische tegenstander. Met een 70 check-out in de tiende leg zette Krcmar uiteindelijk een 6-4 eindstand op het scorebord. Bovendien noteerde hij ook nog een fraai gemiddelde van 98.

"Dit is geweldig", opent hij na afloop in gesprek met de pers. "Nathan is één van de beste spelers ter wereld, het betekend dus bijzonder veel voor mij dat ik hem hier kan verslaan. Dit is één van mijn grootste zeges ooit."

"Op het einde van de wedstrijd was ik nochtans wat nerveus. Ik besefte plots dat ik voor een stunt kon zorgen en begon wat te twijfelen. Uiteindelijk ben ik bijzonder tevreden dat ik het alsnog kon afmaken."

"Hopelijk kan ik die stunt nog eens herhalen" - Boris Krcmar droomt ervan om na zege tegen Nathan Aspinall ook Michael van Gerwen te vloeren

Van Gerwen

In de kwartfinales neemt Krcmar het vanavond op tegen Michael van Gerwen. "Ik doe altijd mijn stinkende best, hopelijk haal ik een minstens even hoog niveau en dan heb ik zeker mijn kansen om voor een nieuwe stunt te zorgen."

Krcmar had tot slot nog mooie woorden over voor het Poolse publiek. "Het was een geweldige sfeer om in te spelen. Dit is een geweldig toernooi, dat me de kans biedt om het voor een uitverkochte zaal op te nemen tegen de beste spelers ter wereld. Ik kijk er al naar uit om opnieuw het podium te worden opgeroepen."

Op het afgelopen WK Darts liet Krcmar ook al zien zich met de beste spelers ter wereld te kunnen meten. Daar versloeg hij Keegan Brown (3-1) en Dirk van Duijvenbode (3-1) alvorens Krcmar in de derde ronde verloor van Gary Anderson (4-1).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties