Hopp juicht tijdens televisiewerk na zekerheid over behoud van PDC Tour Card

Max Hopp was donderdagmiddag werkzaam als commentator voor de Duitse dartszender DAZN. The Maximiser gaf onder meer zijn analyse tijdens de wedstrijd tussen Mervyn King en Raymond Smith.

Een wedstrijd waar Hopp ongetwijfeld met veel belangstelling naar heeft gekeken. De toekomst van zijn dartscarrière hing namelijk af van het resultaat van die partij op het WK Darts.

Hopp staat namelijk virtueel 64ste op de wereldranglijst, net genoeg om zijn PDC Tour Card te behouden. Bij een overwinning van Smith op King was de Australiër de top-64 ingedoken, waardoor Hopp naar Q-School had moeten gaan.

Dat blijkt echter niet nodig, want Smith ging - ondanks een 3-1 voorsprong - met 4-3 in sets onderuit tegen King. Hopp was zichtbaar opgelucht met het resultaat, want beelden op de Duitse televisie lieten zien dat hij zijn vuisten in de lucht balden nadat Smith was uitgeschakeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties