Humphries buigt het hoofd voor Anderson in kwartfinales van WK Darts: 'Hij heeft zijn klasse getoond en verdiende de zege'

Luke Humphries strandde zaterdag voor de derde maal in vier jaar tijd in de kwartfinales van het WK Darts. Cool Hand Luke ging met 5-2 onderuit tegen Gary Anderson.

Na vier sets was de stand nog gelijk. Ook daarna ging het spel redelijk gelijk op, maar wist Anderson drie sets op rij met 3-2 naar zich toe te trekken.

Humphries toonde zich na afloop een sportieve verliezer en erkende zijn meerdere in The Flying Scotsman. ''Wat een speler is hij. Gary heeft zijn klasse getoond en verdiende de overwinning. Mijn felicitaties naar hem'', schreef de voormalig jeugdwereldkampioen op Twitter.

''Helaas weer in de kwartfinales verloren, maar ik heb zeker alles gegeven. In mijn ogen was dit een succesvol toernooi en hopelijk wordt 2022 nog beter voor mij. Bedankt voor alle geweldige steun'', zo besloot Humphries.

Lees meer over:
PDC Luke Humphries WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties