Kersverse Tour Card-houder krijgt taakstraf en voorwaardelijke celstraf na fatale cafébrand

Callum Goffin won eerder deze maand verrassend een PDC Tour Card op de Q-School, maar het was nog maar de vraag of hij wel gebruik kon maken van zijn Tour Card.

De Welshman stond maandag met zijn moeder terecht in de rechtbank voor betrokkenheid bij een fatale brand in een café in Morecambe, waarbij twee mensen om het leven kwamen.

Goffin en zijn moeder werden veroordeeld voor het overtreden van de veiligheidsregels in het café. Toen een propaangasfles ontbrandde, waren de nooduitgangen afgesloten en was er geen noodverlichting. Hierdoor konden de twee slachtoffers niet op tijd wegkomen.

De zoon, die werkzaam was achter de bar, kreeg een voorwaardelijke celstraf van 6 maanden en een taakstraf van 200 uur. De moeder van darter Goffin kreeg een zwaardere straf. Zij werd als hoofdverantwoordelijke gezien en moet een onvoorwaardelijke celstraf van acht maanden uitzitten.

Lees meer over:
PDC Q-School Callum Goffin

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties