Kim Huybrechts twijfelt niet aan kansen Van Gerwen op eindwinst Premier League: "Echte winnaar die er altijd staat op de grote momenten"

Michael van Gerwen neemt het donderdag in de halve finales van de play-offs in de Premier League Darts op tegen Michael Smith.

Van Gerwen wist na de zesde speeldag geen enkele weektitel meer te behalen in de Premier League, toch is hij volgens collega-darter Kim Huybrechts nog steeds topfavoriet voor de eindzege. "Ik twijfel absoluut niet aan hem. Michael heeft zoveel ervaring, die kan ook na enkele mindere resultaten snel de switch maken en opnieuw zijn topniveau halen. Hij gaat zich zeker niet druk maken", zegt Huybrechts tegenover 433 Darts.

Echte winnaar

"Op de grote toernooien staat Michael er altijd", vervolgt Huybrechts. "Hij is een échte winnaar en gaat zijn huid bijzonder duur verkopen donderdag. Hij heeft alles al gewonnen, maar blijft nog steeds even gemotiveerd om die grote toernooien op zijn naam te schrijven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen