King heeft het darten door de jaren heen zien veranderen: "Mis de kameraadschap op de Pro Tour"

Mervyn King is afgezakt naar de 34e plaats op de wereldranglijst. Toch denkt de inmiddels 57-jarige Engelsman nog niet aan het einde van zijn carrière.

King, drievoudig majorwinnaar bij de BDO en zevenvoudig majorfinalist bij de PDC, draait al zo'n dertig jaar mee aan de internationale dartstop. De laatste maanden heeft hij het echter bijzonder moeilijk om nog aansprekende resultaten neer te zetten.

"Wanneer je afglijdt op de wereldranglijst is de enige weg opnieuw naar boven", lacht King tegenover Darts Actueel. "Ik denk zeker nog niet aan mijn afscheid en ben nog niet klaar met deze sport."

King heeft het darten wel zien veranderen door de jaren heen. "Alles is zo serieus tegenwoordig, ik mis de kameraadschap op de Pro Tour. Eens kunnen lachen met je collega's zit er niet vaak meer in."

"Toch geniet ik nog steeds van het darten", vervolgt King. "Het zit in mijn bloed en anders zou ik ook al lang gestopt zijn."

Lees meer over:
PDC Mervyn King

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen