Lowe heeft geen enkel begrip voor actie van Price: "Hij oogst gewoon wat hij gezaaid heeft"

De actie van Gerwyn Price om met een koptelefoon op te spelen blijft de gemoederen beroeren. Ook John Lowe, drievoudig ex-wereldkampioen bij de BDO, heeft nu op sociale media zijn zegje gedaan.

Price besloot om midden in de kwartfinale tegen Gabriel Clemens plots met een koptelefoon op te gaan spelen, dit om het gefluit van het publiek tegen te gaan. "Mijn eerste reactie was een lach, omdat ik dacht dat het een grap was", zegt Lowe. Nadien, toen ik me realiseerde dat het geen grap was, moest ik nog harder lachen. Hij had het grootste dartstoernooi veranderd in een soort theater."

"Ik begreep het niet", vervolgt Lowe. "Gerwyn heeft altijd verklaard zich niets aan te trekken van het publiek en nu deed hij zoiets. De waarheid is dat hij gewoon geen kans maakte tegen Clemens, de Duitser heeft die wedstrijd gewoon verdiend gewonnen en was meer dan een klasse te sterk."

"Price oogst gewoon wat hij gezaaid heeft", zegt Lowe. "In het verleden heeft hij met verschillende spelers ruzie gezocht, het publiek vergeet dat niet. Karma is zijn deel."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties