Lowe verwacht meer van zichzelf: 'Nog zo'n jaar en dan raak ik misschien mijn Tour Card kwijt'

Jason Lowe haalde dinsdagmiddag de tweede ronde op het WK Darts door in zijn eerste partij af te rekenen met Daniel Larsson.

De Engelsman stond zelfs maar één leg af tegen de Zweed en zegevierde met 3-0 in sets. In de tweede ronde speelt Lowe tegen José de Sousa.

''Dit was een hele andere ervaring dan vorig jaar, toen was er geen publiek'', reageerde Lowe na afloop tegen de pers. ''In het begin moest ik daar even aan wennen. Het was echter wel een geweldige ervaring. Hopelijk kan ik in de volgende ronde beter spelen.''

Lowe plaatste zich maar op het nippertje voor het WK Darts. De huidige nummer 53 van de wereld beseft dat hij volgend jaar een beter seizoen moet draaien.

''Ik moet eigenlijk veel meer tijd aan het oefenbord doorbrengen. Dat zal nodig zijn want als ik volgend jaar weer zo'n seizoen heb, dan raak ik misschien mijn Tour Card kwijt. Het helpt echter niet als je naast het darten nog een full-time baan hebt, dan gaat trainen lastig. Echter heb ik mijn werk ook nodig om de rekeningen te betalen.''

Lees meer over:
PDC WK Darts Jason Lowe

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties