Speelschema dinsdagavond op WK Darts met onder meer Van der Voort en Meulenkamp

Dinsdagavond gaan Vincent van der Voort en Ron Meulenkamp proberen om zich te kwalificeren voor de laatste 32 op het WK Darts in Alexandra Palace.

Voor Van der Voort wordt het zijn eerste wedstrijd van het toernooi, aangezien de Noord-Hollander een bye had in de eerste ronde. Tegenstander Adam Hunt speelde wel al een wedstrijd. De Engelsman zegevierde overtuigend met 3-0 tegen Boris Krcmar.

Meulenkamp kruist de degens met Michael Smith. De voormalig WK-finalist is geen onbekende voor The Bomb in Alexandra Palace, want drie jaar geleden ging Meulenkamp met 3-1 in sets onderuit tegen Smith op het WK Darts. De Flevolander wist in zijn eerste wedstrijd te winnen van Lisa Ashton (3-0), terwijl Smith een vrijstelling had.

Dimitri van den Bergh begint dinsdagavond ook eindelijk aan zijn wereldkampioenschap. De Belg treft oud-handballer Florian Hempel, terwijl Devon Petersen en Raymond Smith de avondsessie afsluiten.

Speelschema WK Darts 2022

Dinsdag 21 december

Avondsessie (20:00 uur)

Vincent van der Voort v Adam Hunt (R2)

Michael Smith v Ron Meulenkamp (R2)

Dimitri Van den Bergh v Florian Hempel (R2)

Devon Petersen v Raymond Smith (R2)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties